tisdag 24 april 2007

Hej, nu är vi tillbaka!

Bloggen är inte nedlagd. Vi är tillbaka. Vi har haft några dagars semester, några dagar av utbildning och sedan full fräs på jobbet. Ovan, en bild från semestern. Det är Ingegerd till höger. Som ni ser blev vi väl mottagna av folket i Alicante på vår semester.

Efter Alicante blev det Torrevieja för utbildning i kris- och katastrofberedskap. Ett nog så viktig och allvarligt ämne.

Så var det jobbet igen. Vi laddar för kommande utmaningar. I kväll, onsdagen den 25:e roar vi församlingen och tillresta med "Cirkus Tigerbrand". En föreställning som kretsar kring Nils Ferlins och Dan Anderssons författarskap. Kyrkorådets ordförande är cirkusens clown och manusförfattare, själv är jag en svår poet från skogarna, Ingegerd utgör orkestern. Kyrkoherden är en skitig kolare, hans fru en dam från Klarakvarteren och Janne B, vår källarbas är en herre, också han från Klarakvarteren. Sångsolist och skådis, en ny utmaning.

På fredag blir det sång med skolbarnen på Svenska skolans 40-årsjubileum här i Palma och på
söndag har vi Saltsjöbadens kyrkokör som gäster i gudstjänsten. Ingegerd sköter mitt jobb och jag predikar.

Måndag blir det Valborgsmässofirande. Vår kör och Saltsjöbadens kammarkör ska tillsammans sjunga Vintern rasat ut, (det måste man ju bara) trots att det är drygt 20 grader varmt.

Glömde förresten att berätta att vi haft besök av Eskil och Anna Johansson från Ölme. Riktigt roligt. Det är Eskil och Anna ni ser på bilden nedan. Eskil ser mäkta nöjd och välmående ut på bilden. Det är väl lätt att vara oppositionsråd i landstinget i Värmland nu för tiden.

Inga kommentarer: